Pastę rybną robię często z makreli, tuńczyka, natomiast dzisiaj nowa propozycja z wędzonego halibuta z ogórkiem kiszonym i jajkiem. Zapraszam.
SKŁADNIKI
WYKONANIE
Rybę rozdrabniamy. Cebulę i ogórek kroimy w kostkę,rozdrabniamy, a następnie dodajemy do ryby.
Jajka gotujemy na twardo rozdrabniamy dodajemy do pasty. Na koniec uzupełniamy twarogiem. Przyprawiamy musztardą , ketchupem, solą i pieprzem.
Dobrze wszystko mieszamy. Pasta gotowa.
SMACZNEGO
Czekam na Państwa opinie i cenne rady. Jeśli zostawicie tutaj swój ślad, łatwiej mi będzie trafić do Was.
SKŁADNIKI
- 1 wędzony halibut
- 2 jajka
- 2 małe ogórki
- 1 mała cebula
- 2 łyżki twarogu
- 1/2 łyżeczki musztardy
- 1/ łyżeczka ketchupu
- pieprz i sól do smaku
WYKONANIE
Rybę rozdrabniamy. Cebulę i ogórek kroimy w kostkę,rozdrabniamy, a następnie dodajemy do ryby.
Jajka gotujemy na twardo rozdrabniamy dodajemy do pasty. Na koniec uzupełniamy twarogiem. Przyprawiamy musztardą , ketchupem, solą i pieprzem.
Dobrze wszystko mieszamy. Pasta gotowa.
SMACZNEGO
Czekam na Państwa opinie i cenne rady. Jeśli zostawicie tutaj swój ślad, łatwiej mi będzie trafić do Was.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz