Ciasto francuskie należy do tych trudnych i pracochłonnych. dlatego dla mnie i pewnie dla wielu osób doskonałym rozwiązaniem są gotowe płaty ciasta francuskiego. Osobiście sprawdziłam i uważam,że doskonale nadają się do wielu wypieków. A zaoszczędzamy sporo czasu. Przystawki z ciasta francuskiego są szybkie i bardzo smaczne. Polecam jedną z nich.
SKŁADNIKI:
WYKONANIE:
Rozkładamy płat ciasta francuskiego i smarujemy pastą z pomidorów
.
Na to kładziemy dwie parówki, od brzegu i zwijamy tak, jak roladę
Kroimy na cienkie płaskie części, które układamy na blaszce i pieczemy ok 15 min. w temperaturze 200 stopni
Czekam na Państwa opinie i cenne rady. Jeśli zostawicie tutaj swój ślad, łatwiej mi będzie trafić do Was.
SKŁADNIKI:
- 1 opakowanie cista francuskiego
- dwie parówki
- 2 łyżki pasty z suszonych pomidorów
WYKONANIE:
Rozkładamy płat ciasta francuskiego i smarujemy pastą z pomidorów
.
Na to kładziemy dwie parówki, od brzegu i zwijamy tak, jak roladę
Kroimy na cienkie płaskie części, które układamy na blaszce i pieczemy ok 15 min. w temperaturze 200 stopni
SMACZNEGO