środa, 26 listopada 2014

Pasta z suszonych pomidorów i wiejskiego serka.

Propozycja light dla tych, którzy uważają na kalorie. Pastę możemy wykorzystać do smarowania pieczywa lub do mięsa.



SKŁADNIKI

  • 1 opakowanie serka wiejskiego typu light 
  • 2 łyżki zmielonych suszonych pomidorów 
  • 1 łyżeczka musztardy lekkiej
  • 1 ząbek czosnku
  •  szczypta soli  i pieprzu
WYKONANIE

Wszystkie składniki pasty ( bez czosnku)  dodajemy do miski i miksujemy na drobną masę. Wyciskamy czosnek. Mieszamy dodajemy odrobinę soli i pieprzu. pasta jest gotowa. bardzo smaczna do mięs, jak również samodzielnie na kanapkę.














SMACZNEGO 

 Czekam na Państwa opinie i cenne rady. Jeśli zostawicie tutaj swój ślad, łatwiej mi będzie trafić do Was.
Prześlij komentarz