Propozycja light dla tych, którzy uważają na kalorie. Pastę możemy wykorzystać do smarowania pieczywa lub do mięsa.
SKŁADNIKI
Czekam na Państwa opinie i cenne rady. Jeśli zostawicie tutaj swój ślad, łatwiej mi będzie trafić do Was.
SKŁADNIKI
- 1 opakowanie serka wiejskiego typu light
- 2 łyżki zmielonych suszonych pomidorów
- 1 łyżeczka musztardy lekkiej
- 1 ząbek czosnku
- szczypta soli i pieprzu
WYKONANIE
Wszystkie składniki pasty ( bez czosnku) dodajemy do miski i miksujemy na drobną masę. Wyciskamy czosnek. Mieszamy dodajemy odrobinę soli i pieprzu. pasta jest gotowa. bardzo smaczna do mięs, jak również samodzielnie na kanapkę.
SMACZNEGO
Czekam na Państwa opinie i cenne rady. Jeśli zostawicie tutaj swój ślad, łatwiej mi będzie trafić do Was.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz